Like Us !



Wednesday, December 22, 2010

DiaRiKu, MiLiKku uNtuK DiRiMu (paRt 5)

Yeah! Now, I'm at McD. Waiting for her. =)
Awk, walaupun awk takde kat sisi sy, tapi sy selalu rasa awk dekat sgt dgn sy. Mungkin sbb dak tomboy tu yg mcm awk tuh. Hehe. Tp, awk tak tomboy mcm dia. Awk ayu je. =) Tu yg buat sy suka awk! Hehe.
OppS! Huhu. Pengakuan jujur. =)

Haa. Awk, tu pon Cik Tomb kita. Dia sudah datang. =)
Ya, sy ingat. Sy takkan wat benda tak senonoh. First priority, sy kena minta maaf. Kali ni, tak boleh gagal! =)

" Hello brok! "
" Hye Miss Tomb! "
" Hahaha.. Takpe. Miss Tomb tu sedap jugak dengar dari Mr. Brok! Hehe "
" Well, I think, I prefer you to call me Mr. H . =) I'm pleasure to hear that! =) "
" Can I know, Mr. H stands for what? "
" Aha. Good question. It is stands for ... "
" Yess. I know. That word should be most a like to you right? "
" Ahaa.. If you are good at guessing. I'm pleasing you to guess. "
" I think... Mr. H is for Mr. Haprak! Hahaha =) "
" Laa.. Apa pulak Mr. Haprak! Mr. Handsome la. Sesuai nan muka sy ni. Kan. =) "
" Alaa. Perasan la pulak mamat ni... Sedih! "
" Ceh! Wat2 sedih pulak! Awk nk apa? Sy nk order ni. "
" Up to you . =) "
" Worait, Miss Tomb! "
" Ishh! "
" = ) smiling face "

* * *

" Here is it your order Miss Tomb. =) "
" Laa.. Sudah2 la tuh. Ish! Meluat la dengornya. "
" Ala, merajuk plak! Susah betol la. "
" Eh, sape merajuk? Takde k. Tak main la merajuk2 ni. "
" Ye la tu... Lupa lak, Miss Tomb mana la ada istilah merajuk. Hehe "
" Ehh. Kang aku jadi wanita melayu terakhir, ko terpikat plak! Siap pakai baju kurung lagi... Bukan ko je. 1 kampus nnt meleleh air liur. Haha "
" Ala.. Ye la tu. Nyway, link to the words baju kurung... "
" Haaa. Why? "
" Sy nk minta maaf. "
" Kenapa pulak? "
" Ye la, hari tu kan kami semua gelakkan awk bila Azhar kata kat awk. "
" Owh.. That case huh? Belum settle lg ek? Ok. Aku maaf kan ko. And, aku pon nak minta maaf gak kat ko. "
" Haa. Kenapa? "
" Yela, first, aku selalu cari pasal ngan ko an. Ko marah. Betul tak? So, I'm sorry k! =) Second, sbb aku curi port o kat tasik uh. Actually, situ pon port aku jugak. =) "
" Eh, ye ke? Waa. Sama la kita punya port rupanya. =) "
" Ehhh. Tukar tajok plak! Ko maafkan aku tak? "
" Ye la. Sy maafkan. =) "
" Eh, jom la makan. Aku lapar. Pas ni nak study plak. Ko jgn wat lupa! Ko kena tolong aku naikkan markah k! =) "
" Inysa-Allah. =) "

~ ~ ~

Awk, kami dah habis study ni. Adoii. Da pukul 5 pagi. Nak balik ke? Ntah laa..
Huarggh! Ngantokk! =( Sy tgh basuh muka kat toilet ni.. Adoii.. Hmm. Awk, sy terperasan sesuatu kat dia. Dia pon suka pergi tasik. Tempat yg tenang. Utk tenangkan fikiran. Mcm kita, mcm awk.
Kenapa dia mcm awk?
Satu lagi. Dia ada satu bear. Warna coklat. And, bear tu, mcm sy pernah tgk...
Jgn2, dia awk? Ish! Apa sy merepek ni. Boleh ke sy jumpa awk lg? Mungkin ke?
Ahh. Ok la. Dia mesti tggu sy lama kat luar tu.

~ ~ ~

" Wei! Pehal ko lambat sgt. Sembelit ke apa? "
" Eh, tak la. Sy cuci muka. Ngantok sgt laa. "
" Takkan cuci muka lama? Ngarut. So, ko nak balik? "
" Entah la. Awk rasa mcm mana? "
" My eye still fresh dowh. "
" Owhh. Kalau mcm tu ... "
" Haa. Aku nak bawak ko gi satu tempat. Tp, ko kena drive kereta ko la. Ok? "
" Ala. Sep minyak la minah ni. "
" Eh, biarlah! Aku yakin ko mesti suka tempat tu. "
" Laa. Kat mana? "
" Jom laa... "

*** dalam kereta ***
" Nak gi mana ni awk? "
" Ala. Jom je la. Aku suka pergi tempat ni. "
" Hurm... k... "

*** tempat yg di maksudkan ***
" Kenapa awk bawak sy datang sini? "
" Sini best. "
" Haa? "
" Jom la masuk dulu. And, ko rasa masakan dia. "
" Maksud awk? Restoran ni? Hurmm.. Ni kan restoran mamak je? "
" Tu la aku ckp. Ko rasa dulu. "
" Tak, masa hary tu aku ajak ko date, ko bukan main high demand lagi. "
" Haha. You need some more time to know me well dude! Hehe "
" Ok. Skrg, awk order apa yg awk suka. Sy bayar. =) "
" Haha. Aku on je. Mmg best kalau org belanja. =) "
" Hmm. Awk, sy nk tnya something. "
" Yep. Apa? "
" Bear tu... "
" Oh, bear ni... Someone special yg bg. Kenapa? "
" Oh. Saja tnya... Sape? "
" Adalah... Kata buku conan : A secrets make a woman, woman. =) "
" Ok... "
" Haa, makanan da sampai. Jom kita breakfast dulu.. =) "

~ will be continue ~

neEd mE oR nOt!?

eRyLz - don't be sad. will write it expressly. =)
p/s : cerita ini hanya rekaan semata-mata. tiada kena mengena dengan yg hidup ataupun mati

1 comment:

  1. yunk,bla nk smbung ni??wanna know wats happening next....hmm..

    ReplyDelete

segala yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik GITDCREW