Like Us !



Sunday, May 22, 2011

Ice Cream ? Hangout ? =)

Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh . =)
Hye guys and girlz . Today or this evening , it is me , Misz eRyLz . Hari ni , aku ada cerita baek punyer yang nak dikongsi dengan korang semua followers GITD . ;) Hehe . Oryte . Utk event kali ni dukacita dimaklumkan , Misz Dekyah tidak dapat bersama kami sebab , kami buat event ni tak dirancang . So , nak buat macam mana . Dah petang tu terrrr - 'Hangout' 3 orang . Hehe .

Tapi it's okay coz keesokan harinya , Misz Dekyah & Misz Rafa hangout pergi Landmark Central Kulim without Misz Nurul and me . Kira adil la tu kan . Hehe . Nyway , berbalik kepada apa yg aku nak ceritakan . Hurmm .

We had a wonderful time that evening . Hehe . Kami pergi beli ice-cream cornetto . [ aku beli drumstick ] Hehe . Lepas tu , dah beli ice-cream , tunggu apa lagi kan . Berpitcha la kami . Hehe . Yala , GITD mana sah kalau tak ambil gambar for our event yg jadi kan . Haha . Macam tak lengkap hidup tanpa lensa kamera . Hehe .

So , apa lagi ? Do enjoy our pitcha k . . ? Kalau tak suka , boleh tutup mata coz kami tak paksa awak tengok ! haha . Kami nak share story . Macam tagline kami ;
SHARING STORY = CARING ! ;)


































Haha . Mcm mana ? Giler tak kami ? Hehe . Actually kami snap hampir 110 pics that evening . Tapi , banyak sangat nak upload . Takot korang boring plak . Hehe .

Oryte . That's all from me . See ya . ;)

Salam Ukhwah :
misz eRyLz - take care dear ! ;)

p/s : wait for our new video for our paper Newspaper in Education (NiE)
haha . jalan cerita dah ada . tunggu masa je sekarang and approval for our location .
Hot stuff for you guys only . ;) Love ya .

No comments:

Post a Comment

segala yang terkandung dalam blog ini adalah hak milik GITDCREW